Řada uživatelů internetu si neuvědomuje, jak snadno lze o nich získat osobní informace, když se pohybují na webu. Naše společnost vždy respektovala a chránila soukromí našich uživatelů. Kdybyste nám nemohli věřit, nemohli byste u nás ani nakupovat. Z toho důvodu je pro nás ochrana vašich osobních údajů navýsost důležitá. Vaše osobní údaje neposkytujeme žádným jiným subjektům, jsou vždy zpracovávány v souladu s platnými právními předpisy. Zpracování osobních údajů provádí automaticky nebo manuálně provozovatel internetového obchodu AlfaBox Europe s.r.o.. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Garantujeme vám všechna práva vyplývající ze zákona č. 101/2000 Sb., v platném znění. Máte právo přístupu ke svým osobním údajům, právo na opravu svých osobních údajů a další práva vyplývající z § 11 a 21 zákona. Ochrana a respektování Vašich práv jsou naší prioritou.

Evidence návštěv

Pro evidenci návštěvnosti používáme službu Google Analytics. Data získaná touto službou se používají pouze pro statistické účely a nejsou v žádném případě důvěrná. Na základě těchto získaných dat se nikdy nepokoušíme identifikovat uživatele nebo zkoumat, kde se na webu pohyboval. Přehled informací, které získáme vaší návštěvou, je zde: http://www.google.com/support/googleanalytics.

Shromažďování osobních údajů a jejich zpracování

Od uživatelů našich stránek rovněž získáváme osobní údaje včetně e-mailové adresy při on-line nákupu, registraci do soutěží, poskytování on-line zákaznických služeb apod. Takto získané osobní údaje se používají výhradně k účelům, k nimž jste je sami poskytli. Vaše jméno, příjmení a adresu využíváme v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., v platném znění, k nabídce zboží a služeb.

Seznam shromažďovaných cookies

Níže uvedená tabulka obsahuje seznam shromažďovaných cookies.

Název Popis
CART Spojení na váš nákupní košík
CATEGORY_INFO Uchovává informace o kategoriích na stránce, která umožňuje zobrazovat stránky rychleji
COMPARE Produkty, které máte v seznamu k porovnání
CURRENCY Vaše preferovaná měna
CUSTOMER Vaše číslo zákazníka (šifrované)
CUSTOMER_AUTH Indikátor Vašeho přihlášení v obchodu
CUSTOMER_INFO Vaše skupina zákazníků (šifrované)
CUSTOMER_SEGMENT_IDS Uloží segment zákazníků ID
EXTERNAL_NO_CACHE Příznak, který určuje, zda ukládání do mezipaměti je zakázán, nebo ne.
FRONTEND Můžete sesssion ID na serveru.
GUEST-VIEW Umožňuje hostům upravit své objednávky.
LAST_CATEGORY Poslední kategorie, kterou jste navštívili.
LAST_PRODUCT Poslední produkt, který si prohlíželi.
NEWMESSAGE Označuje, zda nová zpráva byla doručena.
NO_CACHE Informuje o tom, zda je povoleno používat cache
PERSISTENT_SHOPPING_CART Odkaz na informace o vašem košíku a sledování historie, pokud jste se ptali na stránky.
POLL ID všech anket, ve kterých jste hlasovali
POLLN Informace o hlasování v anketách
RECENTLYCOMPARED Poslední porovnávané produkty
STF Informace o produktech odeslané e-mailem přátelům
STORE Informace o zvolené jazykové verzi obchodu
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Indikuje, zda máte povoleny cookies
VIEWED_PRODUCT_IDS Seznam posledních navštívených produktů
WISHLIST Šifrovaný seznam produktů v seznamu oblíbených
WISHLIST_CNT Počet položek v seznamu oblíbených